Пошуковий запит: (<.>A=Рудавська Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Рудавська Г. Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, Н. Аннєнкова // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_4
|
2. |
Голуб Б. Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus) [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 40-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_9
|
3. |
Голуб Б. Вплив пропіоновокислих бактерій на динаміку біфідофлори під час ферментації молока [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_19
|
4. |
Голуб Б. Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_10
|
5. |
Голуб Б. Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_18
|
6. |
Рудавська Г. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, О. Жукевич // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_19
|
7. |
Жукевич О. Виробництво та споживання соусів в Україні [Електронний ресурс] / О. Жукевич, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_6 Проаналізовано стан виробництва та споживання соусів в Україні. Представлено основних українських товаровиробників. Визначено співвідношення та структуру експорту й імпорту на ринку соусів. Виявлено проблеми вітчизняних виробників соусної продукції.
|
8. |
Голуб Б. О. Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_66
|
9. |
Голуб Б. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_8 Розглянуто сучасні тенденції розвитку ринку про- та синбіотичних харчових продуктів. Охарактеризовано сучасні підходи до формування оздоровчих властивостей про- та синбіотичних молочних напоїв. Наведено результати клінічної апробації розроблених синбіотичних ферментованих молочних напоїв.
|
10. |
Рудавська Г. Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, В. Ромоданова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 173-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_21 Надано хімічну сутність і значення окиснювально-відновних процесів у біологічних системах. Наведено приклади, які підтверджують, що окиснювально-відновний потенціал (ОВП) є кількісною мірою окиснювальної чи відновлювальної здатності біологічних систем, особливо молочних. Результати проведених досліджень розширюють значення ОВП для оцінки якості молока та дають підстави розглядати його як перспективний показник бактеріальної безпечності молочних продуктів.
|
11. |
Голуб Б. О. Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, С. Г. Даниленко, Г. Б. Рудавська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 203-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__51
|
12. |
Рудавська Г. Напрями удосконалення класифікації лікерів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 90–98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_10 Узагальнено сучасні підходи до класифікацій лікерів в Україні та світі. Запропоновано удосконалену товарознавчу класифікацію лікерів із урахуванням тенденцій розвитку їх асортименту.
|
13. |
Рудавська Г. Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, І. Хахалєва, Н. Чикун // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 49–56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_8 Наведено результати досліджень кількісного вмісту інуліну в сухих розчинних напоях із цикорію, представлених на ринку України. Виявлено інформаційну фальсифікацію сухих розчинних напоїв із цикорію виробниками. Запропоновано введення показника кольоровості для характеристики якості досліджуваних напоїв. Установлено зв'язок між кольоровістю, вмістом інуліну та активною кислотністю напою із цикорію.
|
14. |
Рудавська Г. Б. Формування споживних властивостей лікерів [Електронний ресурс] / Г. Б. Рудавська, Т. В. Божко, Л. О. Павліш // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(4). - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(4)__6
|
15. |
Рудавська Г. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 131–137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_16 Наведено результати сенсорного аналізу відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей відновлених напоїв. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
|
16. |
Вежлівцева С. П. Безпечність рецептурних компонентів та нових паст підвищеної біологічної цінності на сметанній основі [Електронний ресурс] / С. П. Вежлівцева, Г. Б. Рудавська, О. М. Портянко // Молодий вчений. - 2016. - № 9. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_9_24
|
17. |
Голуб Б. Пребіотична активність природних джерел полісахаридів [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_5
|
18. |
Рудавська Г. Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 133-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_15 Проаналізовано взаємозв'язок антиоксидантної та антистресової систем захисту організму людини. Визначено роль екзогенних антиоксидантів у системі захисту організму людини від стресу. Доведено наявність антиоксидантної активності (АоА) сухого екстракту цикорію та обгрунтовано шляхи її підвищення в сухих сумішах для відновлених напоїв антистресової дії.
|
19. |
Рудавська Г. Б. Інноваційні інгредієнти для кондитерських виробів фізіологічно-функціонального призначення [Електронний ресурс] / Г. Б. Рудавська, С. П. Вежлівцева, М. І. Бузіян // Молодий вчений. - 2018. - № 5(2). - С. 396-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_5(2)__13
|
20. |
Рудавська Г. Б. Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки [Електронний ресурс] / Г. Б. Рудавська, І. В. Хахалєва, М. І. Бузіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 270-280. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_24
|
| |