Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (18)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Рудавська Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Рудавська Г. 
Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, Н. Аннєнкова // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 420.757 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Голуб Б. 
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus) [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 40-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 786.904 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Голуб Б. 
Вплив пропіоновокислих бактерій на динаміку біфідофлори під час ферментації молока [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 638.503 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Голуб Б. 
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 517.641 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Голуб Б. 
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 667.178 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Рудавська Г. 
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, О. Жукевич // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.052 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Жукевич О. 
Виробництво та споживання соусів в Україні [Електронний ресурс] / О. Жукевич, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_6
Проаналізовано стан виробництва та споживання соусів в Україні. Представлено основних українських товаровиробників. Визначено співвідношення та структуру експорту й імпорту на ринку соусів. Виявлено проблеми вітчизняних виробників соусної продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 779.886 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Голуб Б. О. 
Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_66
Попередній перегляд:   Завантажити - 640.301 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Голуб Б. 
Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_8
Розглянуто сучасні тенденції розвитку ринку про- та синбіотичних харчових продуктів. Охарактеризовано сучасні підходи до формування оздоровчих властивостей про- та синбіотичних молочних напоїв. Наведено результати клінічної апробації розроблених синбіотичних ферментованих молочних напоїв.
Попередній перегляд:   Завантажити - 762.355 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Рудавська Г. 
Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, В. Ромоданова // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 173-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_21
Надано хімічну сутність і значення окиснювально-відновних процесів у біологічних системах. Наведено приклади, які підтверджують, що окиснювально-відновний потенціал (ОВП) є кількісною мірою окиснювальної чи відновлювальної здатності біологічних систем, особливо молочних. Результати проведених досліджень розширюють значення ОВП для оцінки якості молока та дають підстави розглядати його як перспективний показник бактеріальної безпечності молочних продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 495.865 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Голуб Б. О. 
Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, С. Г. Даниленко, Г. Б. Рудавська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 203-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.946 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Рудавська Г. 
Напрями удосконалення класифікації лікерів [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 90–98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_10
Узагальнено сучасні підходи до класифікацій лікерів в Україні та світі. Запропоновано удосконалену товарознавчу класифікацію лікерів із урахуванням тенденцій розвитку їх асортименту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 727.859 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Рудавська Г. 
Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, І. Хахалєва, Н. Чикун // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 49–56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_8
Наведено результати досліджень кількісного вмісту інуліну в сухих розчинних напоях із цикорію, представлених на ринку України. Виявлено інформаційну фальсифікацію сухих розчинних напоїв із цикорію виробниками. Запропоновано введення показника кольоровості для характеристики якості досліджуваних напоїв. Установлено зв'язок між кольоровістю, вмістом інуліну та активною кислотністю напою із цикорію.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.041 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Рудавська Г. Б. 
Формування споживних властивостей лікерів [Електронний ресурс] / Г. Б. Рудавська, Т. В. Божко, Л. О. Павліш // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(4). - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(4)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 124.841 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Рудавська Г. 
Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 131–137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_16
Наведено результати сенсорного аналізу відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей відновлених напоїв. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.68 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Вежлівцева С. П. 
Безпечність рецептурних компонентів та нових паст підвищеної біологічної цінності на сметанній основі [Електронний ресурс] / С. П. Вежлівцева, Г. Б. Рудавська, О. М. Портянко // Молодий вчений. - 2016. - № 9. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_9_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 173.398 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Голуб Б. 
Пребіотична активність природних джерел полісахаридів [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 864.707 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Рудавська Г. 
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії [Електронний ресурс] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 133-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_15
Проаналізовано взаємозв'язок антиоксидантної та антистресової систем захисту організму людини. Визначено роль екзогенних антиоксидантів у системі захисту організму людини від стресу. Доведено наявність антиоксидантної активності (АоА) сухого екстракту цикорію та обгрунтовано шляхи її підвищення в сухих сумішах для відновлених напоїв антистресової дії.
Попередній перегляд:   Завантажити - 432.286 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
19.

Рудавська Г. Б. 
Інноваційні інгредієнти для кондитерських виробів фізіологічно-функціонального призначення [Електронний ресурс] / Г. Б. Рудавська, С. П. Вежлівцева, М. І. Бузіян // Молодий вчений. - 2018. - № 5(2). - С. 396-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_5(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 189.01 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Рудавська Г. Б. 
Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки [Електронний ресурс] / Г. Б. Рудавська, І. В. Хахалєва, М. І. Бузіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 270-280. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 380.508 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського